Berging

Als u een berging wilt die meer is dan een simpel tuinhok, dan kan Garden House dat voor u verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in tuinschuurtjes, bergingen en andere opbergplekken. Als u nog niet precies weet hoe u de berging precies wilt hebben, denken wij graag met u mee over de afmeting en het design ervan. Wij maken namelijk alles op maat. Zo weet u zeker dat u exact krijgt wat u verwacht van uw nieuwe tuinberging.

Tuinschuurtjes zijn ideaal

Hoe meer spullen u heeft, des te meer behoefte heeft u aan een goede berging. De meeste tuinschuurtjes die wij hebben geplaatst, worden gebruikt voor de opslag van tuingereedschap, speelgoed en hobbymateriaal. Wij kunnen ons voorstellen dat u uw tuinberging eveneens hiervoor wilt gebruiken. Afhankelijk van de wensen die u heeft, bepalen we graag samen met u het ontwerp.

Het voordeel van een houten berging is dat u zeker weet dat hij tegen een stootje kan. Bovendien ziet een houten tuinhok er gewoon mooi uit. U kijkt er immers toch op uit en het oog wil ook wat. Dankzij het robuuste materiaal kiest u voor een elegante uitstraling en voor topkwaliteit. Daar kunt u op vertrouwen.

Neem contact op over uw tuinberging

Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die u heeft wanneer u voor een houten tuinberging kiest. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ter inspiratie kunt u alvast de vele referenties in ons portfolio bekijken. Deze geven u een goed idee van wat Garden House voor u kan betekenen.