Garage

Een garage of carport is een absolute meerwaarde voor uw woning. Niet alleen omdat u er waarde mee toevoegt, maar vooral omdat het een praktische aanvulling is. Wanneer u toe bent aan een houten garage, dan bent u bij Garden House aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in houtbouw. Garages, tuinhuizen, overkappingen en nog veel meer: wij zorgen voor het maatwerk dat u zoekt. Samen met u gaan we graag aan de slag om de beste houten garage te bouwen.

Daarom kiest u een garage van hout

Er zijn verschillende materialen die u kunt gebruiken om een garage of carport van te laten bouwen. Volgens ons is een houten garage verreweg de beste oplossing. U wilt immers zeker weten dat u een stevig bouwwerk heeft, dat tegen een stootje kan. Daarnaast is hout een natuurproduct, wat zorgt voor een elegante uitstraling.

Bovendien is een garage die van hout gemaakt is veel minder lawaaiig dan van bijvoorbeeld aluminium. Dat scheelt u een hoop ergernis bij het sluiten van de garagedeur of wanneer een van de kinderen er met een bal tegenaan schopt. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die er zijn wanneer u kiest voor een stevig houten exemplaar. Welke houten garage op maat u ook kiest, Garden House zorgt dat u kunt vertrouwen op topkwaliteit.

Meer weten? Neem contact op met ons!

Als u nog vragen heeft over houten garages in het algemeen of over uw specifieke ideeën, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of bekijk alvast de vele referenties in ons portfolio, zodat u kunt zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van houtbouw. Laat u inspireren door de projecten waar we trots op zijn!