Loods

Opslagruimte nodig? Dan is een houten loods een prima manier om te voldoen aan uw wensen en eisen. Bij Garden House bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij loodsen u moeiteloos door het proces en zorgen dat u uiterst tevreden bent met het eindresultaat: uw eigen loods van hout!

Uw wensen en eisen staan centraal

De afmetingen, het ontwerp, de plaats… er valt heel wat te beslissen wanneer u besluit om een houten loods te laten maken. Garden House helpt u bij elke stap die u neemt in dit proces. Wij hebben de ervaring en kennis die u nodig heeft om een succes te maken van dit project.

Weet u al waar u de loods precies voor gaat gebruiken? Dat helpt ons enorm bij het opstellen van een plan voor uw specifieke situatie. Ook de mogelijkheden qua afmetingen en locatie bespreken we graag met u. Uiteindelijk komen we met een ontwerp, planning en offerte die exact aansluit op de wensen en eisen die u vooraf heeft gesteld.

Meer weten over uw nieuwe houten loods?

Sommige dingen weet u natuurlijk al. Bijvoorbeeld dat u met een loods van hout kiest voor stevigheid, duurzaamheid en topkwaliteit. Vergeet ook de elegante uitstraling niet! Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u heeft met een houten loods, dan helpen wij u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op als u nog vragen heeft. Of bekijk de vele referenties in ons portfolio ter inspiratie. Wij zien u binnenkort graag bij Garden House!