Gastenverblijf

Een extra logeerkamer is altijd handig. Maar wat nu als daar geen ruimte meer voor is in uw woning? In dat geval kunt u een gastenverblijf bouwen volgens uw eigen specificaties. Garden House is dé partij om het vervolgens voor u uit te werken en installeren. Wij zijn gespecialiseerd in houtbouw en zorgen er altijd voor dat uw wensen en eisen centraal staan. Uw gasten zijn er blij mee!

Maak het comfortabel voor uw gasten

Als u iemand te gast heeft, wilt u graag zorgen voor een aangenaam verblijf. Dat kan met de gastenverblijven die Garden House bouwt. Uiteraard bepaalt u zelf de inrichting en kunt u meedenken met onze experts over het uiterlijk van het gastenverblijf. Bouwen doen we na goedkeuring van het ontwerp.

Weet u al hoeveel ruimte u beschikbaar heeft voor het gastenverblijf? Samen met u bepalen we de maximale afmetingen en uw voorkeuren qua design en indeling. Voor het vervolg van het proces kunt u vertrouwen op onze ervaring en kennis. Wij komen vooraf met een duidelijke planning en offerte, waarbij we uw wensen en eisen als uitgangspunt nemen.

De kosten van een gastenverblijf bouwen

Natuurlijk wilt u graag vooraf een prijs voor een gastenverblijf bouwen. Die bieden we u graag. U begrijpt dat de totaalprijs afhankelijk is van meerdere zaken, zoals de afmetingen, het design en de gebruikte materialen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat of wanneer u meer informatie wilt over een gastenverblijf. De vele referenties in ons portfolio geven u een indicatie van de mogelijkheden en bieden inspiratie. Wij zien u binnenkort graag bij Garden House!