Overkapping / carport

Wilt u een overkapping voor uw auto? Dan helpt Garden House u graag aan een carport op maat. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u het eindresultaat krijgt dat u wilt. Als specialist in houtbouw maken wij moeiteloos uw eiken carport aan huis, waarbij u kunt rekenen op topkwaliteit.

Samen ontwerpen we uw eiken carport

Of het nu om een carport voor uw camper gaat of om een overkapping waar uw auto droog kan staan, wij maken alles precies volgens uw specificaties. Het voordeel van zo’n carport op maat is dat u zelf kunt aangeven hoe groot u hem wilt hebben, waar hij aan uw woning vast bevestigd moet worden en hoe hij eruit moet zien.

Onze ervaring en kennis komt goed van pas bij het ontwerpen, bouwen en afmonteren van uw carport op maat. Door nauwkeurig te werken volgens onze vooraf opgestelde planning kunt u erop rekenen dat we de deadline en offerte zeer precies naleven. Uw wensen en eisen zijn ons uitgangspunt voor alle moderne carports die u maar kunt bedenken.

Neem contact op voor een carport aan huis

Mocht u nog wat meer duidelijkheid willen over bepaalde vragen waar u nog mee zit, dan helpen wij u graag verder. Ons doel is om voor u een overkapping of carport te maken die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of bekijk de vele referenties in ons portfolio ter inspiratie. Wij zien u binnenkort graag bij Garden House!