Tuinkamer

Als u heerlijk buiten wilt zitten, maar dan wel overdekt, is een tuinkamer bouwen een goed idee. Deze uitbreiding van uw woning zorgt ervoor dat u kunt genieten van het buitenleven wanneer u maar wilt. Voor een tuinkamer van hout zit u goed bij Garden House. Wij kunnen precies bouwen wat u wilt. Maatwerk is bij ons standaard. Zeg het maar: wat zijn uw wensen?

De voordelen van een houten tuinkamer

Officieel is een tuinkamer een niet-geïsoleerde aanbouw aan uw woning. Letterlijk dus een kamer in uw tuin, maar dan los van de rest. Het heeft diverse voordelen als u kiest voor een tuinkamer van hout. Zo heeft u daarmee een robuuste uitstraling die jarenlang meegaat. Daarnaast kunt u vertrouwen op de duurzaamheid van een houten tuinkamer. Veel mensen laten bijvoorbeeld een tuinkamer bouwen van hout omdat zij glas te breekbaar vinden.

Bovendien heeft u heel veel mogelijkheden als u voor hout kiest. Als expert op dit gebied denkt Garden House graag met u mee. Wij weten wat de beste materialen zijn om uw wensen te realiseren, zodat u kunt vertrouwen op topkwaliteit.

Neem contact op voor tuinkamerprijzen

Uiteraard wilt u graag weten wat uw nieuwe tuinkamer kost. De prijzen hiervoor zijn logischerwijs afhankelijk van uw wensen. Daarom raden wij u aan om vrijblijvend contact met ons op te nemen om uw mogelijkheden te bespreken. Vertrouw op ons specialisme: op maat gemaakte tuinkamers, bergingen en houten aanbouwen. De vele referenties in ons portfolio inspireren u vast en zeker.