Recreatiewoning

Heeft u wel eens gedacht aan uw eigen vakantiehuis? Dan zijn er verschillende opties. U kunt natuurlijk een bestaande vakantiewoning kopen, maar u kunt er ook voor kiezen om een prefab recreatiewoning te bouwen. Garden House is uw specialist in dat geval. Wij hebben jarenlange ervaring in houtbouw en kunnen alles realiseren zoals u het graag wilt.

Recreëren in nieuwbouw

Het grote voordeel van een nieuwbouw recreatiewoning is natuurlijk dat u zelf kunt bepalen hoe hij eruit ziet. De afmetingen, de indeling en het design zijn allemaal vrij in te vullen aan de hand van uw specificaties. Daar ligt de grote kracht van Garden House. Samen met u bepalen we de voorwaarden waaraan uw prefab recreatiewoning moet voldoen. Vervolgens bouwen we hem helemaal op maat.

Uiteraard heeft een nieuwbouw recreatiewoning nog een voordeel ten opzichte bestaande bouw: u heeft er de eerste jaren amper onderhoud aan. Uiteraard is dat afhankelijk van de gebruikte materialen, maar over het algemeen bent u na de bouw klaar voor de eerstkomende tijd.

Meer weten over een prefab recreatiewoning?

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over een recreatiewoning bouwen of over Garden House. Die beantwoorden we graag. De totaalprijs van uw project is afhankelijk van meerdere zaken, zoals de afmetingen, het design en de gebruikte materialen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat of wanneer u meer informatie wilt. Ter inspiratie kunt u de talloze referenties in ons portfolio bekijken. Wij zien u binnenkort graag bij Garden House!