Verandaspecialist Garden House helpt u verder

Het buitenleven wordt steeds populairder. Bent u ook een liefhebber van lange avonden die u gezellig samen doorbrengt in de buitenlucht? Dan is een veranda precies wat u zoekt. Garden House helpt u in dat geval graag verder. Wij zijn de verandaspecialist die u kan helpen met elk type aanbouw. Zo krijgt u precies de tuin met overkapping die u wilt. Maatwerk in topkwaliteit.

Wilt u een veranda met designoverkapping?

Of u nu een voorkeur heeft voor een moderne veranda, een klassieke veranda of een designveranda, het komt allemaal op hetzelfde neer: u wilt meer en langer kunnen genieten van uw tuin. In dat geval hebben we goed nieuws voor u. de mogelijkheden voor een veranda met designoverkapping zijn namelijk vrijwel onbegrensd!

Het enige dat u hoeft te doen, is bedenken welk type aanbouw u het liefste ziet aan uw woning. Daarbij helpt Garden House u natuurlijk graag. Wij weten wat de beste materialen zijn om uw wensen te realiseren. Uw tuin met overkapping wordt daardoor van topkwaliteit. Zoals u het altijd al had gewild. Nu alleen nog even bepalen of u een designveranda, klassieke veranda of moderne veranda wilt…

Neem contact op met uw verandaspecialist

Garden House is al jaren specialist in op maat gemaakte veranda's, bergingen en tuinhuizen. Laat u inspireren door de vele referenties in ons portfolio. Er is van alles te vinden, dus er zit ongetwijfeld iets voor u tussen. Overtuigd van onze kwaliteit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.