Tuinhuis

Misschien heeft u al helemaal in gedachten hoe u uw eiken tuinhuis wilt hebben. In dat geval zijn we benieuwd naar uw ideeën en denken we graag met u mee. Bij Garden House zijn we namelijk gespecialiseerd in luxe tuinhuizen, dus alles is mogelijk. Een tuinhuis op maat of een blokhut op maat is de ideale manier om optimaal te genieten van de ruimte in uw tuin. Wat zijn uw wensen?

Uw eigen design tuinhuis

Hoe u het houten bouwwerk wilt vormgeven, laten wij helemaal aan u over. Uiteraard hebben we door onze ervaring wel ideeën over het vormgeven van een modern tuinhuis, dus we helpen u daar graag bij. Toch is het mooi dat u achteraf kunt zeggen dat het uw eigen design tuinhuis is. Dan geniet u er nog net iets meer van!

Van alle luxe tuinhuizen is een eiken tuinhuis verreweg het meest robuust. Hiermee kiest u voor degelijkheid, duurzaamheid en een fraai uiterlijk. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die er zijn wanneer u kiest voor een stevig houten exemplaar. Natuurlijk speelt daarbij ook mee wat uw plannen zijn voor het tuinhuis. Garden House zorgt dat u kunt vertrouwen op topkwaliteit.

Neem contact op voor een tuinhuis op maat

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken. Vertrouw op ons specialisme: op maat gemaakte luxe tuinhuizen, bergingen en houten aanbouwen. De vele referenties in ons portfolio laten zien wat er allemaal mogelijk is. Laat u inspireren!