Mantelzorg

Als u zelf, of een familielid, dagelijks hulp en zorg nodig heeft, dan is een mantelzorgunit daarvoor ideaal. Deze kunt u in de achtertuin plaatsen van de woning waar de mantelzorgers wonen, zodat er altijd iemand in de buurt is om zorg te dragen voor het hulpbehoevende familielid. Garden House is gespecialiseerd in het bouwen van dergelijke mantelzorgwoningen. Wij helpen u graag verder.

Bepaal welke mantelzorgwoning u kopen wilt

Er zijn diverse randvoorwaarden die bepalen welk type mantelzorgwoning we bouwen kunnen voor u. Ten eerste natuurlijk de beschikbare ruimte, want die geven aan wat de maximale afmetingen mogen zijn voor de mantelzorgunit. Ten tweede is de soort zorg belangrijk die de hulpbehoevende nodig heeft. Ten derde moeten we rekening houden met de mate van mobiliteit. U wilt immers een mantelzorgwoning kopen die precies past bij uw eigen situatie.

Vertrouw op onze ervaring en kennis bij het ontwerpen, bouwen en afmonteren van uw bijgebouw. Wij komen vooraf met een duidelijke planning en offerte, waarbij we uw wensen en eisen als uitgangspunt nemen. Laat ons dus gerust weten wat u in gedachten heeft.

Wat kost een mantelzorgunit?

De prijs van de mantelzorgwoning is uiteraard afhankelijk van meerdere zaken. Bijvoorbeeld de drie randvoorwaarden die we hierboven al opsomden. Maar ook de gebruikte materialen spelen een rol bij het bepalen van de prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat of voor meer informatie. U kunt ook eerst de vele referenties in ons portfolio bekijken ter inspiratie. Wij zien u binnenkort graag bij Garden House!